top of page

AJANKOHTAISTA

Tällä sivulla kerromme ajankohtaisista asioista, ilmiöistä ja tuotteista. Muista tilata uutiskirjeemme, niin saat jatkossa uusimmat kuulumisemme suoraan omaan sähköpostiisi.

Uutiskirje 03/2024

Joko sinä hyödynnät kameravalvonnassa analytiikka?

Axis Object Analytics -ratkaisut auttavat kaupunkeja, yrityksiä ja organisaatioita parantamaan yleistä turvallisuutta tarjoten älykkäitä analytiikkasovelluksia valvontakameroiden informaation analysoimiseksi. AXIS tarjoaa tuotteidensa kanssa yhteensopivia tekoälysovelluksia ilmaiseksi.

Uutiskirje 01/2024

Tekoäly mullistaa myös kameravalvonnan mahdollisuudet

Viimeisen viiden vuoden aikana kameravalvonta on kehittynyt merkittävästi tekoälyn eli AI-teknologian ansiosta. Tekoälyn avulla pystytään nyt laaja-alaisesti analysoimaan kuvassa tapahtuvia tilanteita ja luomaan sen perusteella tietoa, joka tuo merkittävää lisäarvoa erilaisissa tehtävissä ja tilanteissa. Tekoälyn tehostama kameravalvonta auttaa meitä tekemään parempia päätöksiä ja suojaamaan sekä ihmisiä että omaisuutta.

Uutiskirje 11/2023

Aurinkoenergialla langattomasti toimivat kamerat

Syrjäisten ja vaikeapääsyisten paikkojen tai vaikkapa rakennustyömaiden valvonta on perinteisesti ollut haastavaa. Aurinkoenergia tuo tähän kustannustehokkaan ratkaisun.

Asiantuntijamme nostot: Valvontalaitteet palontorjuntaan

Esittelyssä kolme valvontakameraa: Bosch AVIOTEC 8000i, AXIS XPQ1785 ja HIKVISION HEATPRO

bottom of page