top of page
SecurityCameras_iStock_000015386303_Full_edited_edited.jpg
hikvision-logo_edited.jpg

Hikvision on ollut meille tärkeä päämies monta vuotta. Heidän valikoimansa laajuus, tuotteiden laatu sekä innovatiivinen lähestyminen on edesauttanut meitä löytämään innovatiivisia tunnistusratkaisuja esimerkiksi  liikenne- ja pysäköintisektoreille.


Hikvision on maailman johtava videovalvontaratkaisujen valmistaja. Kiinalainen yritys tarjoaa erittäin kattavan valikoiman korkealaatuisia valvontakameroita, tallentimia ja muita turvallisuustuotteita. Hikvisionin innovatiiviset teknologiat, kuten tekoäly, ovat keskeisessä roolissa tarjotessaan tehokkaita ja älykkäitä valvontaratkaisuja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Yritys on sitoutunut turvallisuuden parantamiseen ja tarjoaa luotettavia ja skaalautuvia ratkaisuja asiakkailleen ympäri maailman.

MUUT PÄÄMIEHET

Edustamamme päämiehet ovat alamme johtavia toimijoita, joiden kanssa olemme tehneet tiivistä pitkäjänteistä yhteistyötä. He tarjoavat meille ja asiakkaillemme luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja, laajan tuotevalikoiman sekä kattavan teknisen tuen.

axis-1.jpeg
Avigilon_Logos-1_edited.jpg
Bosch_logo_edited.jpg
Vivotek_Logo_RGB_460_230.jpg
Milestone_Systems_Logo.png
Hanhwa_logo_edited.jpg
Verkada-Logo-Authorised Reseller_Black.png

YHTEYDENOTTO

Kyselylomake

Voitte olla meihin yhteydessä oheisen lomakkeen kautta tai soittaa meille: olemme tavoitettavissa arkisin 09:00-17:00.

Kiitos! palaamme viestiisi pian.

Yhteystiedot

Axnet Oy
Sinikalliontie 12

02630 Espoo, Finland

axnet@axnet.fi
+358 40 579 3474

Huoltopyynnöt ja vikailmoitukset

Pyydämme teitä täyttämään sähköisen lomakkeen. Vastaamme sovitun vasteajan puitteessa, viimeistään seuraavana arkipäivänä.  

bottom of page