top of page
MIC-IP-fusion-9000i_res_1280x720.webp
Bosch_logo_edited.jpg

Bosch Security Systems muodostaa tärkeän roolin meidän tuote- palvelutarjonnassa. Olemme toimittaneet heidän tuotteitaan ja ratkaisujaan pitkään, ja todenneet niiden sopivan erityisen hyvin vaativissa olosuhteissa kuten energian tuotantolaitoksissa tai meriteollisuudessa.  
 

Bosch Security Systems on maailmanlaajuinen johtava yritys, joka tarjoaa turvallisuusratkaisuja ja -teknologiaa monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Yritys on osa Bosch Groupia, joka on saksalainen monialayritys. Bosch Security Systemsin vahvuutena on pitkäaikainen kokemus turvallisuusalalta sekä jatkuva sitoutuminen teknologiseen kehitykseen ja innovaatioihin. Yrityksen tuotteet tunnetaan korkeasta laadusta, suorituskyvystä ja käyttäjäystävällisyydestä.

MUUT PÄÄMIEHET

Edustamamme päämiehet ovat alamme johtavia toimijoita, joiden kanssa olemme tehneet tiivistä pitkäjänteistä yhteistyötä. He tarjoavat meille ja asiakkaillemme luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja, laajan tuotevalikoiman sekä kattavan teknisen tuen.

hikvision-logo_edited.jpg
Avigilon_Logos-1_edited.jpg
axis-1.jpeg
Vivotek_Logo_RGB_460_230.jpg
Milestone_Systems_Logo.png
Hanhwa_logo_edited.jpg

YHTEYDENOTTO

Kyselylomake

Voitte olla meihin yhteydessä oheisen lomakkeen kautta tai soittaa meille: olemme tavoitettavissa arkisin 09:00-17:00.

Kiitos! palaamme viestiisi pian.

Yhteystiedot

Axnet Oy
Sinikalliontie 12

02630 Espoo, Finland

axnet@axnet.fi
+358 40 579 3474

Huoltopyynnöt ja vikailmoitukset

Pyydämme teitä täyttämään sähköisen lomakkeen. Vastaamme sovitun vasteajan puitteessa, viimeistään seuraavana arkipäivänä.  

bottom of page