top of page
axis-1.jpeg

Yrityksemme perustamisesta saakka olemme toimittaneet Axis Communications:in tuotteita ja ratkaisuja ja tiedämme niiden olevan erittäin laadukkaita ja ne soveltuvat hyvin laajan käyttöön. Axnet on virallinen Axis Gold Partner.  

Axis Communications on ruotsalainen yritys, joka on IP-pohjaisen kameravalvonnan pioneeri, ovat yksi maailman johtavista videovalvontatuotteiden, -ohjelmistojen, -ja ratkaisujen valmistajista. Yritys julkaisi maailman ensimmäisen verkkokameran jo vuonna 1996 ja on siitä lähtien ollut pysynyt kehityksen kärjessä tällä aluella.

 

Jos etsit Axis Communications tuotteita ole meihin yhteydessä niin löydämme varmasti teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun. 

axis_gold_partner_edited.jpg

MUUT PÄÄMIEHET

Edustamamme päämiehet ovat alamme johtavia toimijoita, joiden kanssa olemme tehneet tiivistä pitkäjänteistä yhteistyötä. He tarjoavat meille ja asiakkaillemme luotettavia ja innovatiivisia ratkaisuja, laajan tuotevalikoiman sekä kattavan teknisen tuen.

hikvision-logo_edited.jpg
Bosch_logo_edited.jpg
Avigilon_Logos-1_edited.jpg
Vivotek_Logo_RGB_460_230.jpg
Milestone_Systems_Logo.png
Hanhwa_logo_edited.jpg

YHTEYDENOTTO

Kyselylomake

Voitte olla meihin yhteydessä oheisen lomakkeen kautta tai soittaa meille: olemme tavoitettavissa arkisin 09:00-17:00.

Kiitos! palaamme viestiisi pian.

Yhteystiedot

Axnet Oy
Sinikalliontie 12

02630 Espoo, Finland

axnet@axnet.fi
+358 40 579 3474

Huoltopyynnöt ja vikailmoitukset

Pyydämme teitä täyttämään sähköisen lomakkeen. Vastaamme sovitun vasteajan puitteessa, viimeistään seuraavana arkipäivänä.  

bottom of page